Flaggmålardag tillsammans med Örebro Tifo

Lördagen den 1 juli kommer vi att anordna en flaggmålardag tillsammans med Örebro Tifo. Där kommer det finnas möjligheten att skapa en egen flagga samt flera andra roliga aktiviteter. Vi välkomnar till en mysig dag för alla, både unga som vuxna supportrar som vill vara med och fortsätta bidra till supporterkulturen. Den 7 juli möter vi dessutom Östers IF på hemmaplan för en återstart av Superettan. Perfekt för att då kunna använda din nygjorda flagga.

När:
Lördagen den 1 juli mellan klockan 10.00 - 13.00.

Plats/Lokal:
Samling på Kafé National (baksidan av Behrn Arenas västra läktare). Sedan kommer flaggmålningen att ske på lämplig plats vid Behrn Arena.

Aktiviteter:
Flaggmålning, där Örebro Tifo ordnar med material och färger med mera så att alla kan måla sin flagga. Det kommer finnas försäljning av hamburgare och korv samt dryck på plats. Dessutom kommer ÖSK-spelare vara på plats för mingel och autografskrivning.

Stötta Örebro Tifo via Swish
Förutom att komma på dagen kan du redan nu även stötta Örebro Tifo genom att skänka en valfri summa via Swish. Alla bidrag är enormt uppskattade och pengarna går endast till legalt material (ej pyroteknik).

Swisha Örebro Tifo: 123 459 41 56

Så ta med dig familj och vänner och spendera lördagseftermiddagen på Behrn Arena!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908