Press

information för press & media

Välkommen till Behrn Arena

ÖSK Fotboll hälsar representanter för media välkomna till Behrn Arena. Vi kommer att anstränga oss för att ni ska få ett professionellt bemötande i en miljö som fungerar för er. Det gäller allt från teknisk service och matchinformation till presskonferenser, förtäring och allmän service.

Ackreditering

 1. Journalister och fotografer som ska bevaka en match ackrediterar sig senast närmaste vardag före match. Ackrediteringsansökan ska göras av ansvarig på redaktionen. Alltid via mejl till krister.linner@oskfotboll.se

  Varje medieföretag (tidning, nyhetsbyrå, radiokanal, webbredaktion etc.) kan maximalt tilldelas två platser på pressläktaren.

  För ackreditering till våra matcher gäller att ni uppfyller kraven som ÖSK Fotboll och Svensk Elitfotboll ställt upp för säsongen.

  Följande är välkomna till våra pressutrymmen:
 2. » Sportjournalister med giltig presslegitimation utfärdad av Svenska Journalistförbundet
 3. » Sportjournalister med giltigt AIPS-kort
 4. » Övriga journalister efter anmälan av det medieföretag man representerar
 5. » Utöver detta kan ÖSK Fotboll bevilja ackreditering efter individuell prövning

Parkering

Parkering för mediarepresentanter finns i anslutning till arenan. Sväng in från Rudbecksgatan vid Orvar Bergmarks plats, omedelbart till vänster framför hockeyarenan finns P-platserna. Vakt anvisar. Önskemål om p-plats anmäls samtidigt som ackrediteringsansökan. Ange bilens regnummer.

Pressingång

Entré för mediarepresentanter sker vid den norra läktaren (Rudbecksgatan), intill Max-restaurangen. Där får du ackrediteringsbricka, fotoväst, biljett och annan information.

Pressrummet

På 3:e våningen (hiss eller trappor) finns pressrummet med direktförbindelse till pressläktaren. Matchprogram, laguppställningar och statistik finns att hämta här före, under och efter matchen. Vi bjuder på lätt förtäring i halvtid. Kaffe, te, frukt och bordsvatten finns att tillgå under hela matchen. Presskonferensen sker i pressrummet ca 15 minuter efter slutsignal. Intervjuer med spelare sker i spelargången. Ta kontakt med någon av pressvärdarna så hjälper de er. Lämna namn på den/de spelare ni vill intervjua så ser vi till att de finns tillgängliga.

WiFi

Nätverk finns tillgängligt i pressrummet. Lösenord står uppskrivet på skyltar.

Fotografer

Fotografernas arbetsrum är beläget i spelargången. Ingång genom pressentrén där fotovästar och ackrediteringsbrickor delas ut. Västarna måste bäras av fotografer som vistas på innerplan. WiFi finns i fotorummet.

Efter matchen

Brickor och fotovästar återlämnas till pressvärdarna eller läggs på bordet i fotorummet. De kan också lämnas på disken vid pressentrén. Behöver du sitta kvar och arbeta efteråt finns det möjlighet till det i pressrummet, dock inte längre än en timme efter match.

Pressvärdar

Pressvärdar på Behrn Arena är Krister Linnér, Anders Edh och Christer Blohm. Kontakt före, under och efter match: Krister Linnér 0705-601001.

Krister Linnér
Press & ackreditering

0705-60 10 01
Skicka e-post

© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908