Följ med till Sandviken den 6 april

Årets första bortamatch i Superettan spelas i Sandviken. Många svartvita har redan bokat sin resa och vi hoppas på ett rejält bortafölje. Här kommer samlad information om de olika resealternativen som finns inför matchen.

I årets bortapremiär står Sandviken på schemat. Matchen spelas på en lördag, vilket innebär att rekordmånga ÖSK-supportrar väntas ta sig dit. Antingen på egen hand med bil och tåg eller via någon av bussarna som bokats av våra supportergrupper. I Sandviken är tre olika pubar är abonnerade – så det kommer bli en svartvit folkfest.

Här är det du behöver veta:

Kubanerna
Kubanerna storsatsar och ett stort antal bussar kommer rulla i deras regi. Som vanligt görs det ett stopp på en pub innan matchen, den här gången är det Mulligan’s i Sandviken som kubanerna abonnerat.

Avgångstid: 08.30.
Avreseplats: Restalundsvägens bussfickor (bakom hockeyhallen)
Pris: 150 kr.

Anmäl dig här.  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Gamla Fina Örebro (GFÖ)
Gamla Fina Örebro är ett perfekt alternativ för dig som passerat 30-strecket och tillhör den äldre generationens ÖSK-supportrar. GFÖ har abonnerat en egen pub på plats i Sandviken: Lillpuben. Värt att nämna är att frukost på bussen ingår i priset.

Avgångstid: 08.30
Avreseplats: Kafé National
Pris: 300 kr.

Anmäl dig här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Svartvita i Stockholm
Det blir ett rekordstort gäng som beger sig till Sandviken från Stockholm. Det bjuds på kaffekask vid avfärd och arrangeras bussbingo under resans gång. Bussen på 60 resenärer fylldes på en dag – så i skrivande stund är den alltså full. Men man kan skriva upp sig på väntelistan här nedanför. Vid avhopp fyller Svartvita i Stockholm på i turordning. SiS har bokat den grekiska restaurangen Tzatsiki på plats i Sandviken.

Avgångstid: 10.00
Avreseplats: Cityterminalen
Pris: 365 kr.

Skriv upp dig på väntelistan här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Uppladdning – pub
För alla supportrar som anländer i tid för att ladda upp i Sandviken så har tre pubar bokats.

Kubanerna
Pub:
Mulligan’s
Adress: Hyttgatan 15
Tid: Bokad från 11.30.

Gamla Fina Örebro
Pub: Lillpuben
Adress: Storgatan 21
Tid: Bokad från 12.00

Svartvita i Stockholm
Pub: Tzatziki
Adress: Köpmangatan 8
Tid: Bokad från 13.00

Marsch till arenan
Efter uppladdningen samlas supportrarna utanför Mulligan’s för att gemensamt marschera till arenan. Marschen avgår klockan 13.45.

Matchinfo
Datum: 6 april
Avspark: 15.00.
Arena:
Jernvallens Arena (Sätragatan 19)

Biljetter till matchen är ännu inte släppta. Vi återkommer med mer information kring biljetter vid ett senare tillfälle.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908