Bortakortet 2024 är här

Foto: Bildbyrån / Carl Sandin

Reser du land och rike runt för att se ÖSK:s herrlag spela? Då är bortakortet något för dig. Med bortakortet får du inträde till våra samtliga bortamatcher i Superettan 2024 till ett förmånligt pris.

Bortakortet 2024 kostar 1000 kr och ger dig inträde till anvisad sektion för bortasupportrar under alla ÖSK:s bortamatcher i Superettan 2024. Försäljningen av bortakortet pågår fram till den 20 mars eller till dess att korten tagit slut. ÖSK har tilldelats 100 kort att sälja. För varje sålt bortakort behåller ÖSK 50% av intäkterna. Resterande 50% fördelas sedan jämnt mellan alla klubbar i Superettan.

Nytt för i år är att försäljningen av bortakortet sker på vår biljettsida. Efter köp kommer du kunna se bortakortet på samma sätt som med årskortet eller lösbiljetter till våra hemmamatcher. Det innebär att bortakortet är levereras via e-post samt finns i vår app ÖSK Live samt på ditt konto på vår biljettsida. Det går även att få ditt bortakort som ett fysiskt platskort till en kostnad av 45 kr.

Observera att bortakortet endast gäller på den läktare och sektion som anvisats som bortasektion.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908