Säsongstart för seniorfikat på Kafé National

Nu på torsdag den 25 januari kl. 09:00 öppnar vi åter dörrarna till seniorfikat på Kafé National. Till årets första träff kommer vår VD och Klubbchef Jonas Lindegren att finnas på plats för att berätta om läget i klubben. Varmt välkommen att ta en kaffe med bulle och träffa andra ÖSK-vänner.

Kafé National med sin starka svartvita historia är en perfekt plats för ÖSK:are att mötas. Detta såg vi flera gånger under förra årets seniorfikor som var både välbesökta och uppskattade. Därför fortsätter vi på det spåret även i år. Varannan torsdagförmiddag med start den 25:e januari mellan 09:00 och 10:30 träffas vi på Kafé National för att umgås och diskutera ÖSK. Dessutom kommer även spelare, ledare och andra ÖSK-profiler finnas på plats för intervju vid olika tillfällen.

Under seniorfikat kommer du kunna köpa kaffe och bulle till självkostnadspris. Efter fikat finns möjligheten, beroende på deras schema, att ta plats på Behrn Arenas läktare för att titta på herrlagets träning. Ingen föranmälan krävs och du behöver inte heller vara medlem i ÖSK Fotboll för att komma på seniorfikat.

Alla är varmt välkommna till Kafé National och ÖSK:s seniorfika, med start nu på torsdag 25:e januari.

För frågor kontakta oss på fotboll@oskfotboll.se eller 019-16 73 00.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908