Dennis Gabrielsson förlänger

ÖSK Fotboll är idag glada att meddela att Dennis Gabrielsson skrivit på ett nytt avtal med klubben. Det nya avtalet innebär att Gabrielsson kommer leda ÖSK:s damlag till och med säsongen 2025.

Dennis Gabrielsson anslöt till ÖSK Fotboll i december 2021 som ny huvudtränare för damlaget inför säsongen 2022. Under Gabrielssons första år i ÖSK slutade laget på en tredje plats. Redan då var målet att ta sig upp i Elitettan. Något som fick vänta, men inte allt för länge. För i år, under sin andra säsong, ledde han laget till en serieseger och nu väntar Elitettan för vårt damlag 2024.

– Det Dennis har åstadkommit sedan han kom till klubben inför säsongen 2022 är imponerande. Tillsammans med ledarteamet har Dennis byggt upp ett starkt lag som presterat fina resultat i Division 1, som kröntes med seriesegern 2023. Vi är mycket glada över att ha knutit till oss Dennis i ytterligare två år och dessutom som heltidsanställd, vilket tydligt markerar vår fortsatta satsning på damlaget, dess förutsättningar och fortsatta utveckling, säger ÖSK:s VD/klubbchef Jonas Lindegren.

Nu har Gabrielsson och ÖSK kommit överens om ett nytt avtal som sträcker sig över säsongen 2025. Arbetet för att förbereda laget och klubbens damverksamhet för ett nytt steg upp till elitnivå är i full gång.

– Det känns oerhört kul och inspirerande att få fortsätta den här resan med ÖSK och damfotboll i synnerhet. Jag har trivts sen dag ett i klubben så beslutet att förlänga var enkelt. Nu blir min roll också skarpare och bredare då en heltidstjänst också kommer innebära att driva och utveckla damverksamheten i ÖSK så att vi tar steg framåt, säger Dennis Gabrielsson.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908