Storseger borta mot AIK

Tisdagens match mot AIK slutade med övertygande seger för ÖSK, 0-5. ÖSK:s mål gjordes av Arvid Brorsson, Jonathan Aronsson, Isac Eklöf, Adam Leijon och odilon Sangwa. Läs Daniel Wickströms rapport nedan.

En stark insats på Skytteholm idag av våra svart-vita U16 killar!

Bra defensiv struktur i första halvlek, men för mycket lätta felpass och felbeslut framåt gör att AIK har trycket. Även om de inte skapar så många jätte farliga chanser. Vi skapar ändå ett par bra målchanser framåt. 1-0(arre) och 2-0 (Jonte straff).

Ett bra snack i halvlek och några små justeringar. Sen var vi tillbaka där vi var i våras med bra passningsspel, bra kampspel och framförallt löpvilliga. 3-0 (Isse), 4-0(Adam) och 5-0 Odilon.
Spångberg, Martin, Jonte, Arre, Isse och Odilon mycket bra idag, men hela kollektivet gör en stark insats.