U19: Seger mot MFF

ÖSK:S U-trupper (U19 och U17) befinner sig för tillfället i Malmö där lagen i helgen spelar match mot Malmö FF. Igår lördag vann ÖSKU19 mot Malmö FF U19 med 3-1.

Första halvleken var jämn även om Malmö FF kanske skapade mest tryck. Men det var ÖSK som tog ledningen. Ledningsmålet kom redan i den 4:e matchminuten genom Jonathan Lundberg assisterad av Andreas Klingström.

I den andra halvleken skapade ÖSK mycket fina chanser, främst snabba omställningar. I den 59:e minuter utökade ÖSK till 2-0 denna gång genom William Gunnarsson, assisterad av fJonathan Lundberg. Tre minuter senare var det dags igen. Albin Ödberg satte 3-0.

ÖSK kunde sedan bevaka ledningen. Ett tröstmål fick Malmö FF med sig då laget fick en straff i 83:e minuten.

- Jag tycker vi är gansk stabila defensivt i matchen. Albin Ödberg gör det mycket bra idag som central mittfältare. Vill även lyfta fram Jonathan och Felix som gör det bra som anfallspar. Bra insats även av Oskar Ålgars, sa Björn Cervin efter matchen.