Lars Larsen vald till ny styrelseordförande

Tidigare i december meddelade Kent Persson att han lämnar rollen som ordförande i ÖSK Fotboll. Under tisdagskvällen hölls därför en extra föreningsstämma för att rösta om valberedningens föreslagna kandidat Lars Larsen skulle bli Perssons efterträdare. Medlemmarna på stämman röstade ja till förslaget och Larsen kliver därmed in i rollen som ordförande för ÖSK Fotbolls styrelse med omedelbar verkan.

I början av december meddelade ÖSK:s ordförande Kent Persson att han lämnade sitt uppdrag. Därefter presenterades Lars Larsen som valberedningens förslag att ta öven posten. ÖSK Fotboll kallade därför sina medlemmar till en extrastämma för att rösta på det presenterade förslaget och under tisdagskvällen ägde stämman rum på Kafé National.

Ordförandefrågan var den enda fråga som behandlades under kvällens stämma och Lars Larsen valdes in som ny ordförande. Larsen tar direkt över ordförandeskapet fram till de ordinarie årsstämmorna 2023, då ordförandefrågan enligt stadgarna ska behandlas på nytt.

ÖSK Fotboll hälsar Lars Larsen varmt välkommen tillbaka till klubben och vill samtidigt tacka den tidigare ordföranden Kent Persson för hans tid i klubben.

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908