U21: Förlust med 2-3 mot Djurgården

Dagens U21-match mot Djurgårdens IF slutade med förlust 2-3. ÖSK:s två mål gjordes av Patrick Luan och Jake Larsson.

Det var ÖSK som tog ledningen i den första halvleken. En hörna från Jake Larsson orsakade en tilltrasslad situation som slutade med att bollen gick i mål. Patrick Luan var sist på bollen och noterades för målet. Strax innan paus kvitterade bortalaget och i den andra halvleken tog DIF ledningen med 1-2. ÖSK:s kvittering kom när Daniel Björnquist drev upp längs kanten och spelade in bollen till Jake Larsson som satte dit 2-2. Men med dryga kvarten kvar fick Djurgården en straff som de förvaltade väl och återtog ledningen. 2-3 blev också slutresultatet.

För ÖSK återstår en match i U21 Allsvenskan Norra 2021. Den spelas borta mot GIF Sundsvall. Speldatum för matchen är ännu inte klart.