U21: Boye slog till med tre mål mot Västerås

ÖSK kom till matchen med ett starkt lag där tio av de elva startspelarna tillhör A-truppen. Efter 35 minuter av den första halvleken gjorde Isaac Boye 1-0 och det var ställningen i halvtid. Till den andra halvleken gjorde ÖSK sitt enda byte i matchen genom att låta Adam Bark komma in och Helmer Andersson gick ut. Västerås fick in en kvittering i början av halvleken men tillslut kunde ÖSK ta ledningen och även utöka till slutresultatet 3-1 genom att Boye gjorde sitt andra och tredje mål för kvällen. En skön seger för U21 som nu endast har en match kvar den här säsongen, hemma mot IK Brage.

Matchfakta:
Resultat: 3-1 (1-0)
Mål: Isaac Boye 35' (ass. Johan Bertilsson), Isaac Boye 71' (ass. Adam Bark), Isaac Boye 75' (ass Johan Bertilsson)
Domare: Namik Idrizovic, Adam Hellberg (ass.), Anurak Khomsing (ass.)