U19: Skadedrabbat ÖSK föll mot Elfsborg

ÖSK U19 lyckades inte ta en tredje raka seger i Slutspelsallsvenskan. Med halva U19 truppen på skade- och sjukdomslistan samt några spelare precis tillbaka från skada eller inte helt återställda för en full match, fick flera yngre spelare åka med till Borås.

Elfsborg är ett skickligt lag som även ett komplett ÖSK får kämpa hårt för att lyckas besegra. Elfsborg rullade igång direkt samtidigt som ÖSK:s presspel inte fungerade. Det motståndarna som är ett spelskickligt lag och spelade sig igenom ÖSK. Det stod 4-0 redan efter 35 minuter och Elfsborg var det klart bättre laget i hela första halvlek.

I andra halvlek lyfter sig ÖSK och lyckas spela 0-0 i den halvleken. Bra gjort av ÖSK med den starten och de förutsättningar man fick inför matchen.

Nu får vi hoppas att skadeläget blir bättre inför DM-finalen på tisdag den 18/9.