Oavgjort i hemmapremiären - sent kvitteringsmål av ÖSK

Hemmapremiären mot IFK Norrköping slutade 1-1. Det var en jämn första halvlek som inte resulterade i några mål. ÖSK skapade flertalet bra chanser att ta ledningen men fick inte in bollen, 0-0 i paus. Tidigt i den andra halvleken tog Norrköping ledningen med 0-1 efter ett inlägg från kanten som Ian Smith kunde rulla in i mål. ÖSK fick tillslut in bollen efter att Filip Rogic kvitterade i den 84:e minuten vilket innebär att lagen tar med sig varsin poäng från matchen.

Resultat: 1-1 (0-0)
Mål: 0-1 Smith (47') 1-1 Rogic (84')
Varningar ÖSK: Brendan Hines-Ike
Varningar IFK Norrköping: Simon Thern
Byten ÖSK: Johan Mårtensson ut - Simon Amin in (76’), Michael Almebäck ut - Sebastian Ring in (77'), Victor Sköld ut - Isaac Boye in (82')
Byten Norrköping: Jordan Larsson ut - Daniel Sjölund in (65'), Ian Smith ut - Simon Skrabb in (77'), Alexander Jakobsen ut - Arnor Sigurdsson in (88')
Domare: Patrik Eriksson, Robin Wilde (ass.), Per Rehnlund (ass.) och Enzo Vesprini