U16: Seger mot BP med 2-0

Det var en riktigt bra U16 match på Behrn arena igår. Två välspelande lag med duktiga och tekniska spelare.

Brommapojkarna började matchen bäst och satte tryck första 5-10 minuterna. Sen arbetade sig våra svart-vita killar in i matchen och tar över spelet. Första halvlek är BP bra men utan att skapa några riktigt farliga chanser. ÖSK känns strået vassare och har ett par klara lägen, utan att få dit den.

Andra halvlek börjar precis som första. BP är bättre, men ÖSK jobbar upp sig och tar över. Däremot skapar BP fler chanser och har några riktigt farliga lägen som kunde resulterat i ett ledningsmål. I den 70 minuten lyckas ÖSK spräcka nollan genom Jonathan Aronsson på straff. BP pressar på för kvittering men med två minuter kvar utökar inhoppade Isak Eklöf till 2-0 fint framspelad av Albin Zidaric.

Stort beröm till hela ÖSK-laget. Extra beröm ändå till Edwin Lundkvist, Martin Trinh och Joseph Spångberg som gör fina insatser.

ÖSK U16 - Brommapojkarna U16 2-0 (0-0)