Information inför derbyt mot Degerfors

Förstora bilden

Intresset för söndagens länsderby på Stora Valla är riktigt stort. Innan helgen hade klubbarna möte om matchen för att planera fotbollsfesten på bästa sätt.

Biljetter:
Vi rekommenderar alla att köpa förköp till söndagens match. I fredags var ca 150 biljetter sålda till ÖSKs bortasektion. Sektionen rymmer knappt 1000 personer och mycket talar för att sektionen blir full på söndag.
Degerfors kommer att ha 3 vändkors öppna vid bortasektionen. Väljer du att köpa på plats (ej att rekommendera) är det enbart kontanter som gäller. Inga kortkassor.
Köp biljett här.

Bussresa till matchen:
Supporterföreningen Kubanerna har i dagsläget 4 fulla bussar. Det går fortfarande att boka plats till resan. All information hittar ni på invasiondegerfors.se. Vid eventuella frågor: resor@kubanerna.se eller Konrad Sööder: 076-894 62 32

Uppladdning i Kanadaskogen:
Det kommer att bli en massiv uppladdning i Kanadaskogen som ligger en kort promenad från bortasektionen. Ett tält som rymmer närmare 1000 personer är abonnerat för ÖSK-supportrar. I tältet blir det mingel, musik, mat, dryck och Alexander Axén kommer på besök. Åk tidigt och ladda upp tillsammans med andra från ÖSK-familjen. Tältet öppnar redan 12.00 och Kubanernas supporterbussar beräknas vara på plats ca 13.45.

Information och frågor:
Kontakta SLO Erik Wärlegård på erik.warlegard@oskfotboll.se eller 019- 16 73 17. Detaljfrågor om Kubanernas bussresa tas med Konrad Sööder, 076 - 864 62 32.

ALLA TILL DEGERFORS!

© ÖSK Elitfotboll AB Stolthet, hjärta och passion sedan 1908