Frågor och svar

Jag hade årskort förra säsongen men har inte fått någon information i år?
Det har skickats ett förnyelsebrev via e-post till alla privatpersoner som hade årskort 2018. Vänligen kolla din skräppost ifall att e-posten har hamnat där. För de personer vi inte har e-post registrerat till har ett brev postats. Har du mot förmodan inte erhållit något av dessa ber vi dig att kontakta Sara Erdis så hjälper hon dig:
sara.erdis@oskfotboll.se eller 019-16
73 00.

Jag vill byta min sittplats från förra säsongen - hur gör jag?
Referenskoden du erhållit kan endast förnya din plats som du haft tidigare år. Det är inte möjligt att lägga till eller ändra i bokningen på egen hand utan du måste kontakta ÖSKs kontor så hjälper vi dig gärna. Vänligen kontakta oss på: sara.erdis@oskfotboll.se eller 019-16
73 00.

Hur får jag mitt årskort?
En orderbekräftelse med ditt årskort i PDF –format kommer att skickas till din e-post så snart vi mottagit din betalnng. Du kan välja att antingen använda PDF:en som biljett eller skapa ett konto på vår app ÖSK live som finns för både iOS och Android. Notera att du måste använda samma e-post som du angett vid betalning av ditt årskort.

Du även ladda ner via din biljettsida på oskfotboll.ebiljett.nu

1. Logga in på dina sidor på oskfotboll.ebiljett.nu
2. Välj ”mina säsongskort” under knappen ”Konto”.
3. Klicka på ikonen för mobilbiljett.

Plastkort kommer endast att skickas ut om du beställer ett via e-post eller besöker vårat kontor: sara.erdis@oskfotboll.se, 019-16 73 00, Rudbecksgatan 52G, 702 23 Örebro.

Årskortet som present eller julklapp?
Har du köpt årskortet som en julklapp eller present? Då är du varmt välkommen till ÖSK:s kontor vid Behrn Arena för att hämta ut ett plastkort. Vi har öppet måndag-fredag 9-15, lunchstängt 12-13. Vi kommer att ha extra öppet på onsdagar till 17:00 fram till december 2018. Har du svårt att komma förbi oss på kontoret? Maila reservationskoden till sara.erdis@oskfotboll.se så hjälper hon dig med utskick av årskortet.

Vi är ett sällskap som vill sitta tillsammans. Hur går vi tillväga?
Har ni årskort idag och vill göra en ändring eller lägga till platser? Kontakta oss med dina önskemål så hittar vi en bra lösning för dig och dina vänner. sara.erdis@oskfotboll.se eller 019-16
73 00

Jag kan inte gå på matchen. Kan jag låna ut kortet till en kompis?
Det går alldeles utmärkt, årskorten är opersonliga*.

Tips! Använd vår digitala funktion och skicka vidare ditt årskort för en match på din personliga sida på oskfotboll.ebiljett.nu

*Gäller ej ÖSK-alliansens guldmedaljörers årskort. Dessa är personliga.

När är sista datum för att behålla min plats?
Den
31 December släpps alla obetalda årskort från 2018 till allmän försäljning. Vill du behålla din plats ska platsen vara betald senast det datumet.

Gäller årskortet på ÖSK:s övriga matcher? (Svenska Cupen och träningsmatcher)
Ja! Som årskortsinnehavare har man fri entré till våra träningsmatcher och hemmamatcher i Svenska Cupen. (Gäller ej en eventuell final)