Frågor och svar

Hur får jag mitt årskort?
En orderbekräftelse med ditt årskort i PDF –format kommer att skickas till din e-post så snart vi mottagit din betalnng. Du kan välja att antingen använda PDF:en som biljett eller skapa ett konto på vår app ÖSK live som finns för både iOS och Android. Notera att du måste använda samma e-post som du angett vid betalning av ditt årskort.

Du även ladda ner via din biljettsida på oskfotboll.ebiljett.nu

1. Logga in på dina sidor på oskfotboll.ebiljett.nu
2. Välj ”mina säsongskort” under knappen ”Konto”.
3. Klicka på ikonen för mobilbiljett.

Plastkort kommer endast att skickas ut om du beställer ett via e-post eller besöker vårat kontor: sara.erdis@oskfotboll.se, 019-16 73 00, Rudbecksgatan 52G, 702 23 Örebro.

Årskortet som present?
Har du köpt årskortet som en present? Då är du varmt välkommen till ÖSK:s kontor vid Behrn Arena för att hämta ut ett plastkort. Vi har öppet måndag-fredag 9-15, lunchstängt 12-13. Har du svårt att komma förbi oss på kontoret? Maila till sara.erdis@oskfotboll.se så hjälper hon dig med utskick av årskortet.

Vi är ett sällskap som vill sitta tillsammans. Hur går vi tillväga?
Har ni årskort idag och vill göra en ändring eller lägga till platser? Kontakta oss med dina önskemål så hittar vi en bra lösning för dig och dina vänner. sara.erdis@oskfotboll.se eller 019-16 73 00

Jag kan inte gå på matchen. Kan jag låna ut kortet till en kompis?
Det går alldeles utmärkt, årskorten är opersonliga*.

Tips! Använd vår digitala funktion och skicka vidare ditt årskort för en match på din personliga sida på oskfotboll.ebiljett.nu

*Gäller ej ÖSK-alliansens guldmedaljörers årskort. Dessa är personliga.

Gäller årskortet på ÖSK:s övriga matcher? (Svenska Cupen och träningsmatcher)
Ja! Som årskortsinnehavare har man fri entré till våra träningsmatcher och hemmamatcher i Svenska Cupen. (Gäller ej en eventuell final)