MATCHDAG

SE ÖSK PÅ PLATS

Varmt välkommen till Behrn Arena och Allsvenskan 2019

Vi öppnar upp arenan 1 timme innan matchstart. Hemmasupportrar är välkomna i entré 1, 2 och 4. Bortasupportrar använder entré 3. Vid ”toppmatcher” då hela Östra läktaren är uppbokad av bortasupportrar så kommer även entré 4 att vara öppen för bortasupportrar som har köpt sittplatsbiljetter.

Biljetter kan köpas på oskfotboll.ebiljett.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och laddas ned på mobilen eller i ÖSK Appen.

Om du vill köpa biljetter på plats så öppnar vi våra biljettluckor 1,5 timme innan match bredvid entré 1 och 4. Vi rekommenderar dock förköp då det kan uppstå långa köer vid toppmatcher.

arena

Mat och dryck

På matchdag så finns det ett stort utbud av mat och dryck inne på Behrn Arena.

Vår samarbetspartner All Event ansvarar för alla kiosker och erbjuder allt från godis och dricka till korv/hamburgare och folköl.

Vid västraläktaren finner du Pizzabakaren som också har öppet under match.

SOUVENIRER

ÖSK-souvenirer finns att köpa i NEH Shopen vid entré 4 utanför arenan eller i souvenir-shopen på Norra läktaren och bakom Södra läktaren.

ÖSK APPEN

Glöm inte att ladda ner ÖSK appen. I den kan du se höjdpunkter direkt i din telefon, ta del av de senaste nyheterna och mycket mer. Du kan även logga in och få fram ditt årskort eller E-biljett direkt i telefonen. Om det inte fungerar klicka då på "glömt lösenord" och uppdatera ditt lösenord. Då kommer ditt inlogg uppdateras och dina biljetter synas i appen.

app

Parkering

Vi rekommenderar alla besökare att gå, cykla eller åka buss då det finns begränsat med parkeringsmöjligheter runt arenan.

Området närmast Behrn Arena är avstängt för all trafik och vi hänvisar bilister till parkeringshuset bredvid bandyarenan (med infart från Restalundsvägen). Övriga gator i närhet till arenan är öppna för trafik.

Avstängningar Behrn Arena
© Örebro sportklubb Stolthet, hjärta och passion sedan 1908